jobb och kalas

har jobbat en stund idag på hemtjänsten!! =) Ganska smidigt gick det faktiskt!! var klar före klockan 10!!
Nu sitter jag hemma och kollar på sunes sommar... suverän film=)


Ska in i duschen om ett tag.. ska ju på 60års kalas sen så..







Love

Vardag igen

Har jobbat idag! KUL=)
Ska jobba imorrn och på fredag också... sen är jag ledig igen!

Tänkte bara lägga upp några bilder från Prag!!




 LOVEimage3

PRAG!

Nu har jag vart i Prag.. underbart!!!!
Heelt fantastiskt har det varit! =)

Kom till Chomotov fredag eftermiddag, kollade på brottarnas träningspass...
Gick till hotellet, duschade och gjorde mig iordning.. sen vidare till en pub och drack några öl och snackade skit med en massa tränare!! Sent blev det.. var tillbaka på hotellet kl 3.

På lördagen var det tävling.. kollade på den... Grymma killar i Hbk... det är en sak som är säkert.. Blev bästa klubb i junior.. och tredje bästa i ungdom... (8 nationer var med) Helt underbara killar!!
När tävlingen var slut åkte jag, pappa, bosse, cia och lisa till Prag.. åkte till våran lägenhet som vi hade och sen tog vi buss in till stan!!! Åt så sjukt god mat... oj.. yammi va det!
Sen blev det faktiskt sängen ganska tidigt!

Söndagen... då gick vi mest runt och kollade på en massa saker inne i prag... jäkligt snygg stad! Imponerande att se det faktiskt! något som alla borde göra!! Gamla stan är helt underbar! Och god och billig öl är det också... sju kronor ungefär! Har tagit en massa fina kort... =) åh jag är så glad att jag åkte dit!

Måndag morgon åkte bosse, cia och lisa hem... så då var det bara jag och pappa kvar! Vi fixade ett nytt hotell.. och sen gick vi på stan.. drack lite öl... satt och snackade skit och tog det allmänt lugnt... Jag har förövrigt blivit riktigt grym på att läsa kartor också!! =)

Idag Klockan 13.45 gick vårat plan hem till Sverige igen.. Riktigt skönt att vara hemma. Har ju saknat min lilla plutt här hemma... hmm ja det första han gör när man kommer hem är att sticka på träning.. men men...
Vi får kramas hela natten ist!

Nu tror jag att jag ska ta lite glass och krypa ner i soffan...

Uppmanar alla som inte vart i Prag att åka dit... fort!!! 



image2



Love

RSS 2.0